Diyarbakır’da yol verme kavgası silahlı kavgaya dönüştü

Diyarbakır’da yol verme kavgası silahlı kavgaya dönüştü

Diyarbakır merkez Yenişehir İlçesi’nde iki sürücü arasında yol verme nedeniyle başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Bir kişinin yaralandığı kavga anları çevredekiler cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

AMİDA HABER- Diyarbakır-Elazığ yolu üzerindeki Winston AVM kavşağında öğle saatlerinde iddiaya göre kullandığı araçla ters yönden gelen bir sürücü ile seyir halindeki diğer sürücü arasında yol verme tartışması çıktı. Otomobillerden inen sürücüler ve yanlarında bulunan kişiler cadde ortasında kavga etmeye başladı.

Yaralı kişi hastaneye kaldırıldı

Olayda bir kişi silah çıkartarak havaya ateş açtı. Aynı kişi daha sonra tartıştığı kişinin ayağına bir el daha ateş etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kavga anı kameralara yansıdı

Bir kişinin yaralandığı kavga anlarını çevredekiler cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Görüntülerde iki kişinin kavga ettiği, ardından silahların patladığı, bir kişinin yaralandığı ve yakınlarının bağrışma seslerinin yer aldığı anlar yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.