Diyarbakır'daki eski başkana ait plazalara tedbir kararı

Diyarbakır'daki eski başkana ait plazalara tedbir kararı

Kaynak:Sözcü Gazetesi

Hakkındaki iddialar nedeniyle tutuklanan eski Diyarbakır Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu dosyasında yeni bir gelişme yaşandı. Beyoğlu'na ait plazalara mahkeme kararıyla tedbir konuldu.

AMİDA HABER- İhalelere fesat karıştırmak, zarara uğratmak, kaçak yapılaşmaya göz yummak ve rüşvet gibi suçlardan tutuklu bulunan Diyarbakır merkez eski Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'na ait 4’er katlı yan yana iki ayrı plazaya soruşturma kapsamında tedbir konuldu.

Hakim şerh koydu

plaza.jpg

Sözcü gazetesinin haberine göre soruşturmada, Şanlıurfa-Diyarbakır Karayolu üzerindeki 4’er katlı yan yana iki ayrı plazasına da tedbir konuldu. Tapusu kızının adına kayıtlı olan ve özel bir bankanın bölge müdürlüğü olan plaza ile hemen yanındaki yüzde 50 tapusu da eşi Dürdane Beyoğlu adına kayıtlı olan ve bir kamu bankası tarafından bölge müdürlüğü olarak kullanılan plazaya nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince alınan tedbir kararıyla şerh konuldu.

Suç gelirlerinin aklanması kapsamında tedbir konuldu

2024/05/31/huseyin-beyoglu.jpg

Kayapınar Tapu Müdürlüğüne gönderilen tedbir kararında her iki plazayla ilgili tapu kayıtlarına jet hızıyla tedbir kararı koydu. Plazanın yarısını 7,5 milyona alan Beyoğlu bunun tapusunu da eşi Dürdane Beyoğlu adına yaptı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum