Diyarbakır’daki kafe saldırganları serbest bırakıldı!

Diyarbakır’daki kafe saldırganları serbest bırakıldı!
 Muhabir
Diyarbakır’da daha önce saldırıya uğrayan kafeteryanın bu kez sahibi saldırıya uğradı. Saldırıda kafeterya sahibinin kolunda çatlak oluşurken bugün gözaltına alınan 2 şahsın serbest bırakıldığı öğrenildi.

AMİDA HABER - Olay dün akşam saat 18.30-19.00 saatleri arasında Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde meydana geldi. Daha önce saldırıya uğrayan Hewş isimli kafeteryanın, bu kez sahibi saldırıya uğradı. İsmini vermek istemeyen kafeterya sahibinin kolunda çatlak oluştu, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Saldırganlar polislere müdahale etti

Kafeterya önünde bekleyen polislerin olaya müdahale ettiğini belirten Hewş Kafe’nin sahibi şunları anlattı: “Kolluk kuvvetleri anında müdahale etti. Fakat saldırganlar 3 defa polisin silahını almaya çalıştı, o an bizi vurabilirlerdi. Belinde bıçağı da vardı onu çıkartmaya çalıştı. Onu elinden alabildiler. Kolumda çatlak oluştu. Bu kişiler sakallı, selefi kişiler. Bize saldıran V.G, U.Y, Sahte tanıklarla serbest bırakıldılar. Bütün mahalleli tedirgin. Karga Kafe’de tekrar saldırı olur tedirginliğinden kaynaklı kafeyi açmıyor. Biz kafemizi kapatmıyoruz. Buradayız. Bizler de polis memurları da ifadelerini verdiler. Şu an gözaltındalar.”

kafeterya.jpg

Soruşturma kapsamında gün içerisinde gözaltına alınan 2 şahsın serbest bırakıldığı öğrenildi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum