Diyarbakır’daki telefoncular CİMER’e başvurdu

Diyarbakır’daki telefoncular CİMER’e başvurdu

Kaynak:Zelal Sinayiç

Kiralık telefon uygulamasının binlerce esnafın kepenk kapatmasına neden olacağı uyarısında bulunan Diyarbakır’daki telefoncular CİMER’e başvurdu.

AMİDA HABER - Cep telefonunda kiralık dönemin başlaması Diyarbakır başta olmak üzere, ülke genelinde telefoncu esnafı endişelendirdi. Diyarbakır Telefoncu İş İnsanları Derneği CİMER’e şikayet dilekçesi yazarak, kiralık telefon uygulamasının telafisi mümkün olmayan sonuçlar doğuracağına işaret etti.

CİMER’e şikayet

diyarbakir-telefoncular-dernegi-baskani.jpg

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na başvuran Diyarbakır Telefoncu İş İnsanları Derneği Başkanı Hanifi Koçer, telefon satan 170 bin esnafın evine ekmek götürdüğüne işaret ederek, dilekçede şu ifadeler yer verdi: “Taksitli kiralık telefon satışının derhal iptal edilmesi için yetkili kurumların müdahale etmesini talep ediyoruz. Bu uygulama zaten zar zor ayakta kalmaya çalışan telefoncu esnafının tam anlamıyla iş yapmamasına olanak sağlayacaktır. Buradan İletişim Başkanlığı’na çağrı yapıyoruz. Bu uygulamanın derhal iptal edilmesini aksi takdirde binlerce esnafın kepenk kapatmak zorunda kalacağını ve bunun da işsizlik oranının daha da çoğalmasına sebep olacaktır. Lütfen sesimizi duyun ve bu haksız uygulamaya bir an önce son verin.”

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum