Diyarbakır’ın O ilçesi Şantiye Alanına Döndü!

Diyarbakır’ın O ilçesi Şantiye Alanına Döndü!
Diyarbakır’da yerel seçimler yaklaşırken, belediyeler harıl harıl çalışmaya başladı.

Diyarbakır’ın O ilçesi Şantiye Alanına Döndü! Diyarbakır’da yerel seçimler yaklaşırken, belediyeler harıl harıl çalışmaya başladı.

ADETA ŞANTİYE ALANLARINI ANDIRIYOR

Diyarbakır’da parklar, kaldırımlar, cadde ve sokaklar ardı ardına yapılan çalışmalarla yeniden düzenlemeye alınırken, ortaya çıkan görüntü adeta şantiye alanlarını andırıyor.

DÖRT KOLDAN ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜLÜYOR

Diyarbakır’ın Hazro İlçesi de bu çalışmaları başladığı ilçelerden biri. Hazro İlçe Belediyesi, kaldırım ve aydınlatma, mahalle aralarına kilitli parke döşeme çalışmaları, spor sahaları ve konferans salonlarında yenileme çalışmaları dört koldan yürütülüyor.

KAYMAKAM KOYUNCU YERİNDE İNCELEDİ

Hazro Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Doğukan Koyuncu; ilçedeki çalışmaları bizzat yerinde inceledi. İlk olarak yenileme çalışmalarına başlanan spor sahasında incelemelerde bulunan Koyuncu, daha sonra yine yenileme çalışmalarına başlanan MTAL Konferans Salonu’nu inceledi.

ESNAFI DA ZİYARETİ İHMAL ETMEDİ

İlçede yapımına başlanan kaldırım ve aydınlatma çalışmalarını de yerinde gören Koyuncu, ilçenin mahalle aralarında yapımı süren kilitli parke taşı çalışmalarını inceledi. Koyuncu akabinde ilçe esnafı ile bir araya gelerek istek ve taleplerini dinlemeyi ihmal etmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.