Diyarbakır’ın o ilçesinde kadınlar yarışacak

Diyarbakır’ın o ilçesinde kadınlar yarışacak
AK Parti Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’nde, kayyımın yönettiği belediyede Park ve Bahçeler Müdürü olarak görev yapan Behiye Aslan’ı aday gösterdi. Aslan’ın DEM Parti’deki rakibi Psikolog Mizgin Ekin.

Diyarbakır’ın o ilçesinde kadınlar yarışacak! AK Parti Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’nde, kayyımın yönettiği belediyede Park ve Bahçeler Müdürü olarak görev yapan Behiye Aslan’ı aday gösterdi. Aslan’ın DEM Parti’deki rakibi Psikolog Mizgin Ekin.

AK Parti’nin günlerdir açıklamadığı Diyarbakır’ın 17 ilçesindeki adayları netleşti. AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala’nın bugün katılacağı toplantı ile adaylar tanıtılacak. AK Parti bu yıl, Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’nden bir kadın aday ile 31 Mart seçim yarışına girmeyi tercih etti.

AK Parti’nin Bismil Adayı Behiye Aslan. Behiye Aslan, kayyımın yönettiği Bismil Belediyesi’nde Park Bahçeler Müdürü olarak görev yapıyor.

DEM’in adayı psikolog

Behiye Aslan’ın Bismil’deki rakibi ise DEM Parti Eş Başkan Adayı Mizgin Ekin. 1997 doğumlu Mizgin Ekin, klinik psikolog. Ekin, belediye başkan adayı olmasındaki amacını, “Belediyecilikte toplumsal bütünlük, birlikte inşa, ekolojik yaşam ve kültürel bütünlüğü el ele omuz omuza toprağı betonlaştırma ile değil toplumla birlikte yaşamı esas alacağız” bu sözlerle anlatmıştı. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.