Diyarbakırlı iş kadınından öğrencilere kıyafet ve eğitim desteği

Diyarbakırlı iş kadınından öğrencilere kıyafet ve eğitim desteği
Diyarbakırlı iş Kadını Emel Uslu Atik, 2022-2023 eğitim- öğretim yılının birinci karne döneminde dezavantajlı çocukları unutmadı.

AMİDA HABER - Çocuklara, anne babalara ve gençlere yönelik farkındalığı artırmak, bilinçlendirmek ve destek oluşturmak üzere faaliyetler gerçekleştiren Emek Uslu Atik, Eğitim Uygulama ve Araştırma Vakfı Diyarbakır'ın Çınar İlçesine bağlı Bellitaş İlkokulu öğrencilerine kıyafet ve eğitim desteğinde bulundu. Öğrencilerle bir araya gelen vakıf üyeleri, ilköğretim öğrencileri ile mutluluğun resmini çizdi ve ardından kahkaha yogası etkinliği düzenledi.

emel1.jpg

Çocukların ‘Emel Abla’sı olmayı başardı

Eğitim Uygulama ve Araştırma Vakfı Başkanı İş Kadını Emel Uslu Atik, şunları söyledi: “Özellikle Doğu ve Güneydoğu’da ve bölgemizde binlerce çocuğumuzun ve kadınlarımızın yüreğine dokunarak çocuklarımızın geleceğini inşa etmeye, kadınlarımıza da destek olmaya devam ediyoruz. Festivaller ve yürüttüğümüz projelerle doğudaki çocuklarımızın ‘Emel Ablası’ olmayı başardık. Bu yıl başlatmış olduğumuz Cumhuriyet’in 10’üncü yılında bin öğrenciye kıyafet ve eğitim desteği projemizin ilk durağı Diyarbakır’ın Bellitaş Köyü oldu. Bellitaş İlkokulu’nda okuyan 110 öğrencimize kıyafet ve eğitimleri için gerekli olan kırtasiye ürünlerini karne hediyesi olarak verdik.” (Amida Haber)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.