Diyarbakırlı Sena 8. kez Türkiye Şampiyonu

Diyarbakırlı Sena 8. kez Türkiye Şampiyonu

Kaynak:Haber Merkezi

Diyarbakırlı karateci Sena Kızılaslan, Sivas'ta düzenlenen Türkiye Karate Şampiyonası'nda bütün rakiplerini yenerek 8. kez Türkiye Şampiyonu oldu.

AMİDA HABER - Türkiye Karate Milli Takım sporcusu olan Kızılaslan, Ankara Başkentçınarspor'un lisanslı sporcusu olarak mücadele ettiği Türkiye Ümit Genç U21 Yaş Altı Karate Şampiyonası'nda önemli bir başarıya imza attı.

sena1.jpeg

Organizasyonun final müsabakasında rakibini yenerek şampiyonluğunu ilan eden Kızılaslan maç sonrası Antrenörü ve Türkiye Karate Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Cengiz Çınar’a koşup sarılarak kutladı.

Şampiyona sonrası yaptığı açıklamada Kızılaslan, yaşı gereği son kez katıldığı Ümit Genç U21 Karate Şampiyonası'nda şampiyon olarak tamamlamanın kendisi için çok önemli olduğunu söyledi.

Öte yandan kendisine emek veren ve her zaman desteğini esirgemeyen ailesine ve antrenörlerine de teşekkürlerini ileten, Kızılaslan şu anki antrenörü Cengiz Çınar'a ve karate sporuna başladığı ilk günden bugüne kadar kendisini destekleyen Diyarbakır'daki antrenörleri Mehmet Yazar ve Ahmet Yazar'a teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.