DTSO'dan Nedim Şimşek açıklaması; KAMİAD vasfını yitirmiştir!

DTSO'dan Nedim Şimşek açıklaması; KAMİAD vasfını yitirmiştir!

Kaynak:Haber Merkezi

Diyarbakır Sanayi ve Ticaret Odası Nedim Şimşek'in KAMİAD tarafından görevden alınmasına ilişkin açıklama yaptı.

AMİDA HABER - Kürtçe yayın yapan televizyon kanalına sektörün sorunlarını anlatan, Diyarbakır İş İnsanı Nedim Şimşek'in KAMİAD tarafından görevden alınmasına tepkiler sürüyor. Bir tepki de Diyarbakır Sanayi ve Ticaret Odası'dan geldi.

DTSO'dan yapılan açıklamada KAMİAD Başkan Vekili olarak görev yapan DTSO Oda Meclis Üyesi Nedim Şimşek’in Kürtçe yayın yapan bir televizyon kanalına verdiği demeç nedeni ile tüm görevlerinden uzaklaştırılması sert bir dille kınandı.

Diyarbakır Sanayi ve Ticaret Odası (DTSO) tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Nedim Şimşek'in disiplin kuruluna sevk edilmesini büyük üzüntü ve şaşkınlıklı karşıladık. Nedip ŞİMŞEK, pandemi ve sonrasında inşaat sektöründeki firmalarımızın yaşadıkları sorunlarım çözümü için gerek kamu kurumları gerekse is dünyası ile yoğun temaslar geliştirerek, zaman zaman basına yönelik bilgilendirmeler yaparak karşılaştıkları sorunların çözümü için yoğun çalışma sarf etmiştir.

Tüm Türkiye'den üye alan ve tüm Türkiye'deki kamu müteahhitlerinin sorunlarını çözmek amacında olduğunu her platformda ifade eden KAMİAD'ın gösterdiği bu tahammülsüzlük ve ayrıştırıcı yaklaşımdan bir an önce vazgeçmeye çağırıyor, meclis üyemiz Nedip Şimşek'e yapılan bu haksızlığı bir an önce giderilmesiniz talep ediyoruz. Bu yanlış karar düzeltilmediği takdirde KAMİAD tarafımızca Sivil Toplum Örgütü vasfını yitirecektir. Bulunduğunuz bütün platformlarda inşaat sektörünün sorunların takipçisi olacağız ve Sevil Toplum Örgütü vasfını yitirecek olan KAMİAD ile ortaklaşmayacağımızı bilinmesini istiyoruz."

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.