Ensarioğlu: Ailemizden AK Parti’ye oy gitmez

Ensarioğlu: Ailemizden AK Parti’ye oy gitmez

İYİ Parti Diyarbakır Milletvekili Adayı Vejdin Ensarioğlu, kuzeni Galip Ensarioğlu’nun AK Parti adaylığı için “Ensarioğlu ailesinin oyları AK Parti’ye gitmez” dedi.

AMİDA HABER - İYİ Parti Diyarbakır birinci sıra adayı Vejdin Ensarioğlu, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenledi. Bütün Diyarbakır’ın adayı olduğunu, seçilmesi durumunda Meclis’te Diyarbakır’ı temsil edeceğini belirten Ensarioğlu, ‘Bu saatten sonra İYİ Parti rozetini çıkardım, bütün Diyarbakır’ın adayıyım. Bütün partilerden oy istiyorum. Her partinin tabanından ödünç oy istiyorum” dedi.

'Parlemanter sistemi savunuyoruz'

Gazetecilerin kuzeni Galip Ensarioğlu’nun da AK Parti’den birinci sıra adayı olduğunu hatırlatması üzerine Ensarioğlu, “Babam (Salim Ensarioğlu) bağımsız aday olmuştu. O zaman 27 bin oy almıştı. Ensairoğlu ailesinin oyları bölünmez. İYİ Parti’ye gelir. Bu seçimde babam ile ben parlamenter sistemi savunuyoruz. Galip Ensarioğlu ise başkanlık sistemini savunuyor. İnsanlar bunu oylayacak, buna göre oy versinler” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.