Eş Başkan Serra Bucak, Çınar Devlet Hastanesi'nde

Eş Başkan Serra Bucak, Çınar Devlet Hastanesi'nde
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak, Diyarbakır’ın Çınar ilçesine bağlı köylerde ile Mardin’in Mazıdağı ilçesine bağlı köylerde çıkan yangında yaralananları hastanede ziyaret etti.

AMİDA HABER Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak ile Doğan Hatun, Çınar ilçesi ile Mardin’in Mazıdağı ilçesine bağlı köylerde yaşanan büyük yangın nedeniyle bölgeye gitti. Başkan Doğan Hatun, köyleri tek tek gezerken, Serra Bucak da Çınar Devlet Hastanesi’ne yatırılan yaralıları ziyaret etti. Bucak yaralıların son durumuyla ilgili hastane yetkililerinden bilgi aldı.

Çınar ve Mazıdağı’nda yaşanan yangın nedeniyle en az 5 kişi yaşamını yitirirken, 29 kişi de yaralandı. Yangının yaşandığı köylerde çobanlık yapanların da kayıp olduğu öğrenildi. Telefon şebekelerinin çekmemesi nedeniyle çobanlarla irtibat sağlanamadı. Çobanların hayatından endişe ediliyor.

Her iki ilçe arasında çıkan yangın kısa zamanda binlerce dönüm araziyi de küle çevirdi. Yangın nedeniyle binlerce hayvanın da telef olduğu bildirildi. Zarar ve ziyanın gün ağardıktan sonra ortaya çıkacak. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum