Eş başkanlar, Diyarbakır’daki hizmet birimlerini inceleyerek kursları denetledi

Eş başkanlar, Diyarbakır’daki hizmet birimlerini inceleyerek kursları denetledi

Kaynak:Basın Bülteni

Serra Bucak ve Doğan Hatun, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları olarak, Sosyal Hizmetler ile Gençlik ve Spor Daire Başkanlıklarının birimlerini ziyaret ettiler.

AMİDA HABER - Sümerpark Ortak Yaşam Alanı'nda yer alan Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ve Gençlik ile Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı'nı ziyaret eden Eş Başkanlar, bu birimlerin faaliyetlerini yakından inceledi. Ziyaretlerine Genel Sekreter Yardımcıları Reşat Bakan ve Özgür Yıldız ile birlikte devam eden Eş Başkanlar, Sümerpark'taki hizmet birimlerini tek tek gezdi ve Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kursları da denetledi.

dbb-denetim-ziyaret.jpg

Hizmet birimlerindeki çalışanlar ve kursiyerlerle bireysel görüşmeler gerçekleştiren Eş Başkanlar, özellikle Mehmed Uzun Kent Kütüphanesi ile ilgili talepleri dinledi. Kütüphane içeriğinin zenginleştirilmesi için gerekli adımları atan Eş Başkanlar, birim amirlerine konuyla ilgili talimatlar verdi.

denetim-ziyaret.jpg

Eş Başkanlar, hizmetlerin etkin bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla titizlikle çalışmaları denetledikten sonra Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliği'ni ziyaret ettiler.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.