Eş Başkanlar Hani’nin sorunlarını yerinde gördü

Hani ilçesini ziyaret eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, mahalleleri tek tek gezerek, yurttaşları dinledi, yerinde tespit edilen sorunların giderilmesi için de ekipleri görevlendirdi.

Eş Başkanlar Hani’nin sorunlarını yerinde gördü

Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, ilçelere yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Hani ilçesinde halkı ve esnafı ziyaret eden Eş Başkanlara, Genel Sekreter Yardımcısı Aziz Özdoğan, meclis üyeleri ve ilgili daire başkanları eşlik etti.

HANİ BELEDİYESİNE ZİYARET

Eş Başkanlar Bucak ve Hatun, ilk olarak Hani Belediyesi’nin Eş Başkanları Besile Narin ve Hamdullah Demir’i ziyaret etti. İlçede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alan Eş Başkan Bucak ve Hatun, yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

AYNKEBİR’İN ÇEVRE DÜZENLEMESİ İÇİN İNCELEME

Eş Başkanlar, daha sonra Seren Mahallesinde doğal kaynak suyu ile bilinen Aynkebir’e geçti. Aynkebir yolunda incelemelerde bulunan Eş Başkanlar, yolda meydana gelen çökmelerin onarımı için ilgili daire başkanlıklarını görevlendirdi. Eş Başkanlar, Aynkebir’in çevre düzenlenmesiyle ilgili neler yapılabileceğine dair de birim amirlerinden bilgi aldı.

MAHALLELERİN TALEPLERİ DİNLENDİ

Eş Başkanlar, ardından ilçe merkezindeki mahalleleri gezdi, su sorunu yaşanan Belen (Dilb) Mahallesinde incelemelerde bulundu, yurttaşlarla sohbet etti, taleplerini dinledi. Su sorununun çözümü konusunda yurttaşları dinleyen Eş Başkanlar, doğal kaynak sularının bulunduğu noktalarda inceleme yapıldıktan sonra yürütülecek çalışma ile su sorununun giderileceğini belirtti.

Eş Başkanlar, ilçe merkezindeki mahallelerin yollarını da yerinde görerek, kilitli parke taşlarının döşeli olduğu yolların onarılması için görevlendirme yaptı.

EŞ BAŞKANLAR: BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Eş Başkanlar, Hani halkının talepleri için birlikte çalışacaklarını dile getirerek, ilçede imar, altyapı ve yol yapımı gibi çalışmaları tamamlayacaklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.