Espressolab Diyarbakır’da açıldı

Espressolab Diyarbakır’da açıldı
Espressolab’ın Türkiye’deki en büyük 2’inci mağazasının Diyarbakır’daki açılışı yapıldı.

AMİDA HABER - Türkiye’nin en büyük 3’üncü nesil kahve markası olan Espressolab’ın 100’üncü mağazası Diyarbakır’da açıldı. Açılışa, DTSO Başkanı Mehmet Kaya, DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu, OSB Başkanı Mustafa Fidan ile Diyarbakır’daki ekonomi ve iş çevrelerinin temsilcileri katıldı. Açılış töreninde konuşan yatırımın sahibi Harita Yüksek Mühendisi ve İş İnsanı Asım Tuncay, yaşadığı mutluluğu dile getirdi.

espressolab-jpg1.jpg

‘Diyarbakır için önemli’

Diyarbakır’da bu tür uluslararası markaların yaygınlaşmasının önemine işaret eden Tuncay, şunları söyledi: “Değerli katılımcılar kadim kentimizde bu tür uluslararası markaların yaygınlaşması, kentimiz için modernleşmenin ve gelişmenin bir ölçütü olup, yeni açılan her bir işletmenin de kentimizin geleceğine yapılan bir yatırım olarak görüyoruz. Sonsuz sevgi ile bağlı bulunduğumuz bu kadim kente yatırım yapmanın da bizler için bir görev olduğuna inanıyoruz”

5 bin metrekarelik alan

Mağazanın 5 bin metrekarelik alanda kurulduğunu belirten Asım Tuncay, “1500 metrekarelik hizmet alanı, 150 araçlık açık ve ücretsiz otoparkı, 1000 metrekare peyzaj alanı ile aynı anda 500 kişiye hizmet verebilme kapasitesi ile Espressolab’ın Türkiye’deki en büyük 2’inci mağazası olma özelliğine sahiptir. Saygıdeğer misafirlerimiz bizi en çok mutlu eden bir diğer husus kentimizin kanayan yarası olan istihdamına azda olsa bir katkı sunabilmemizdir. İşletmemiz başlangıçta 20 kişiye, tam faaliyete girince de 40-50 kişiye istihdam sağlayacaktır” (Amida Haber)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.