GGC heyeti Diyarbakır Büyükşehir'de: Birlikte çalışalım

GGC heyeti Diyarbakır Büyükşehir'de: Birlikte çalışalım

Kaynak:Basın Bülteni

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Yönetim Kurulu, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun’a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi ve onlara görevlerinde başarılar diledi.

AMİDA HABER- Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Yönetim Kurulu, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarete, GGC Başkanı Felat Bozarslan, Yerel Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mesut Fidançiçek, Eğitim ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hozan Adar, Üyelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ayser Çınar ve Sosyal İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Gülistan Korban katıldı.

dybggc.jpeg

YEREL BASINA DESTEK VURGUSU

Toplantıda basın özgürlüğü, yerel medyanın desteklenmesi, gazetecilerin sosyal hakları ve kentin ulaşımı başta olmak üzere çeşitli sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Eş Başkanlar Doğan Hatun ve Serra Bucak, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi olarak yerel basını desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.