GGC’den DTSO’ya Ziyaret: İşbirliği ve ortak projeler

GGC’den DTSO’ya Ziyaret: İşbirliği ve ortak projeler

Kaynak:Basın Bülteni

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Yönetim Kurulu, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası’na (DTSO) iade-i ziyarette bulundu.

AMİDA HABER- Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Yönetim Kurulu, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası’na (DTSO) iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette, yerel medyanın desteklenmesi ve güçlendirilmesi konularında önemli görüşmeler gerçekleştirildi.

GGC heyeti, Başkan Felat Bozarslan, Başkanvekili Aytaç Akhan, Genel Sekreter Firuzan Behlülgil, Yerel Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mesut Fidançiçek, Tesislerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nesrin Erdoğmuş ve Üyelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ayser Çınar'dan oluştu. DTSO Başkanı Mehmet Kaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Korkmaz tarafından karşılanan heyet, çeşitli projeler ve işbirlikleri üzerine detaylı görüşmeler yaptı.

Yerel Medyanın Güçlenmesi

Görüşmede, yerel medyayı destekleme amacıyla oluşturulan projeler ve DTSO'nun bu alandaki katkıları masaya yatırıldı. Özellikle, gastronomi alanında yerel tescilli ürünler ve yemeklerin tanıtımı ve bu alanda eğitim gören öğrencilere verilen eğitim ve uygulama destekleri üzerinde duruldu.

İşbirliği ve Ortak Projeler

Toplantıda, sivil toplum örgütleri arasında işbirliğinin artırılması, yerel basının daha da güçlendirilmesi ve kentteki projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. DTSO ve GGC’nin yürüttüğü projeler ve çalışmalara dair bilgi paylaşımı yapıldı.

DTSO Başkanı Mehmet Kaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yerel basının kentimizin tanıtımında ve sorunlarının dile getirilmesinde büyük rolü var. GGC ile olan işbirliğimizi daha da güçlendirmek istiyoruz" dedi.

GGC Başkanı Felat Bozarslan ise DTSO’nun çalışmalarına olan desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Yerel medyanın gelişimi için DTSO ile işbirliği içinde olmaktan mutluyuz. Ortak projelerle Diyarbakır’ımıza katkı sağlamaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Görüşme, karşılıklı iyi niyet temennileriyle son buldu.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.