Hatun: Su konusunda aleyhimizde kara propaganda yapıyorlar

Hatun: Su konusunda aleyhimizde kara propaganda yapıyorlar
Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Yenişehir'e bağlı Çelikevler Mahallesi'nde bayram vesilesiyle yurttaşlarla bir araya geldiler. Hatun, önceki yönetimlerin su hizmetine kullanılacak parayı şahsi işlerde harcadığını belirtti.

AMİDA HABER – Diyarbakır Büyükşehir Eş Başkanı Doğan Hatun, Yenişehir ilçesine bağlı Çelikevler Mahallesi'nde bayram ziyaretinde yaptığı konuşmada, Diyarbakır’ın yaz aylarındaki su sorununa değinerek, göreve geldiklerinden beri haklarında kara propaganda yapıldığını söyledi.

hatun-diyarbakir.jpg

Hatun, “Mazbatayı aldığımız ve belediyeye girdiğimiz gün dedik ki, biz 2 milyon kişinin belediye eş başkanıyız, biz bütün şehre aynı mesafedeyiz . Dolayısıyla bu şehrin 2 milyon sakininin sorunları hepimizin sorunudur. Nerede bir sorun varsa hep birlikte çözmeliyiz. Hiçbir sorun tek başına bireyler tarafından çözülemez. Sorunu doğru yerde dile getirmeli ve sonrasında çözümünü birlikte konuşup, karar verip çözmeliyiz." dedi.

"Aleyhimizde kara propaganda yapıyorlar"

dogan-hatun-serra-bucak1.jpg

Eş Başkan Hatun, şunları söyledi: "Sanki insanlara su vermiyormuşuz gibi su meselesi birkaç gündür gündemde. Su konusu ile ilgili aleyhimize kara propaganda yapıyorlar. Bu insanlar halk düşmanıdır. Partimiz bize tek bir görev verdi; Halkın malını koruyacaksınız ve kamu hizmetinde kullanacaksınız. Kralkızı Barajı'nı hepiniz bilirsiniz. Üstüne 5 yıldızlı otel gibi bir tesis yapıldı. Yaklaşık 300 trilyon harcadılar oraya. Bu tesis DSİ için belediyenin parasıyla yapıldı. Su hizmetine kullanılacak parayı burada böyle şahsi işlerde harcadılar. Ve bunun gibi daha birçok şey var." (Haber Merkezi)

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum