‘Irkçılık’ kazandı!

‘Irkçılık’ kazandı!
Bursaspor taraftarının ırkçı, cinsiyetçi hakaret, küfür ve saldırıları altında oynanan Amedspor-Bursaspor karşılaşması 2-1 sona erdi.

AMİDA HABER - Bursaspor Belediye Stadyumu’nda oynanan Amedspor – Bursaspor maçı gergin başladı. 44 bin kişi kapasiteli stadyumu dolduran Bursaspor taraftarı, ilk olarak ısınmaya çıkan Amedspor futbolcularına saldırdı. Maçın ilk düdüğünün ardından da saldırı kesilmedi. Sahaya, pet şişe, çakmak, pet bardakların yanı sıra, mermi ve bıçak da atıldı. Tüm çağrılara rağmen maç tatil edilmedi.

1.jpg

Yeşil posterleri

Sahada, JİTEM elemanı Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım’ın yanı sıra, Tarık Ümit ve Kürt illerindeki 17 bin faili meçhul cinayetin sembolü olan beyaz toros marka araçların fotoğrafı taşındı. Maç boyunca, takıma yönelik ırkçı slogan ve cinsiyetçi küfürler devam etti.

Bursaspor'lu Amedspor kalecisini böyle tehdit etti

2.jpg

Hem psikolojik hem fiziksel saldırı

İki takım arasındaki kritik müsabakayı hakem Kutluhan Bilgiç yönetti. Amedspor oyuncularının hem fiziki hem de psikolojik saldırı altında oynadığı maç 2-1 Bursaspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Bursaspor’un gollerini 28’inci dakikada Çağatay Yılmaz, 81’inci dakikada Enver Can Şahin attı. Amedspor’un gölünü ise 89’uncu dakikada Mehmet Gürkan Öztürk attı.

3.jpg

Uzatma vermedi

Devre arası uzun süren maç 90’ıncı dakikanın sonunda bitirildi. Hakemin uzatmalara gitmemesi dikkat çekti.

Amedspor'lu oyuncular bu görüntüler eşliğinde sahadan ayrıldı

4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum