İş İnsanı İsmail Akyıl CHP için adaylığını açıkladı

İş İnsanı İsmail Akyıl CHP için adaylığını açıkladı

İş İnsanı İsmail Akyıl, CHP’den aday adaylığını açıkladı. Akyıl “Çiftçinin, sanayicinin sorunları için, gençlere istihdam için adayım” dedi.

AMİDA HABER - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır İl Yönetim Kurulu üyesi, İş İnsanı İsmail Akyıl, binlerce kişinin katıldığı törenle, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimlerde milletvekili aday adaylığını açıkladı. Akyıl Tekstil Fabrikası bahçesindeki etkinliğe, CHP Diyarbakır İl Başkanı Abdullah Atik, partili yöneticiler, kadın ve gençlik kolları yöneticileri, Akyıl ailesinin ileri gelenleri ve 4 bin kişi katıldı. Etkinlikte Akyıl ailesinden ve dostlarından 2 bin 500 kişi, üyelik formu doldurarak, CHP’ye başvurdu.

akyil1.jpg

‘Seçimimiz sonraki kuşakları da ilgilendiriyor’

İl Başkanı Abdullah Atik’in ardından konuşan konuşan İsmail Akyıl Diyarbakır’ın tarihine dikkat çekti. “Yet artık söz milletindir” diyen Akyıl şöyle devam etti: “Bu seçimimiz, sadece bizi değil, bizden sonraki kuşakları da yakından ilgilendiriyor. Çünkü onlara aydınlık bir gelecek yaratmak fırsatı, belki de son kez elimizde. O nedenle son derece akılcı ve zekice tercihler yapmak, büsbütün hepimizin çocuklarımıza, torunlarımıza karşı kaçınamayacağımız bir ödev olarak karşımızda duruyor” dedi. (Amida Haber)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.