İstanbul Boğazı'nda Amedspor hazırlığı

İstanbul Boğazı'nda Amedspor hazırlığı
TFF 2. Lig şampiyonu Amrdspor için İstanbul Boğazı'nda kutlama yapılacak.

AMİDA HABER - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olan Amedspor için İstanbul'da da kutlamalar yapılacak. Diyarbakır temsilcisi yeşil kırmızılı takım Amedspor için İstanbul Boğazı'nda görkemli bir kutlama yapılacak. Kutlama 18 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Taraftarlar Derneğı açıkladı

20240515-234540.jpg

Boğazdaki şampiyonluk kutlaması saat 20.00'de başlayacak. Amedspor Taraftarlar Dereneği'nin yaptığı açıklamaya göre kutlama tekne turu ile yapılacak. Kuylamaya katılmak isteyen yeşil kırmızılı taraftarlar 200 TL ödeyecek.

Transfer hazırlığı yapılıyor

20240515-234510.jpg

Tam 11 yıl aradan sonra şampiyonluk yaşayan Amedspor'da yeni sezon için değerlendirmeler sürüyor. Aziz Elaldı başkanlığında şampiyonluk elde eden Amedspor, yeni transferler için ince eleyip sık dokuyacak.

Yol haritası merak ediliyor

20240515-234517.jpg

Önce sözleşmeleri biten futbolcularla yola devam edip etmeyeceğini netleştirecek olan Amedspor, sözleşmesi devam eden futbolcuların akibetini de önümüzdeki günlerde karara bağlayacak. Şampiyonluk kutlaması yapan taraftarlar Amedspor'un yeni alacağı kararları ve 1. Lig yol haritasının netleşmesini merakla bekliyor. (Haber Merkezi)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum