Kesin rapor çıktı: Narin boğularak öldürüldü!

Kesin rapor çıktı: Narin boğularak öldürüldü!

Kaynak:Zelal Sinayiç

Diyarbakır’da cinayete kurban giden Narin Güran’ın adli tıp raporu çıktı. Peki Narin Güran nasıl öldürüldü?

AMİDA HABER - Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi Tavşantepe Köyü’nde cinayete kurban giden 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili İstanbul Adli Tıp Kurumu’nun hazırladığı rapor çıktı. Narin Güran’ın boğularak öldürüldüğü tespit edildi.

25 dakika içinde öldürüp gömülmüş

Narin Güran’ın boğulduğu sırada, ağzından çıkan sıvının tutuklu amca Salim Güran’ın ellerine oradan da aracın direksiyonu ile ön koltuğa bulaştığı iddia edildi. Narin Güran’ın bedeninden alınan örnekler ile ilgili kesin raporun, 23-24 Eylül tarihlerinde çıkması bekleniyor. Amca Salim Güran’a ait aracın olaydan sonra yıkandığı belirtildi. Narin Güran'ın 25 dakika içerisinde öldürülüp, gömüldüğü tahmin ediliyor.

2024/08/25/narin.jpg

11 şüpheli tutuklandı

Narin Güran cinayeti ile ilgili Diyarbakır’da amcası, annesi ve ağabeyi dahil 11 kişi tutuklanmıştı. Gözaltına alınan tutuklu amcası Fuat Güran’ın eşi Hediye Güran da tutuklanması için mahkemeye sevk edildi. Hediye Güran’ın en küçüğü 6 yaşında 4 çocuğunun ifadesi pedagog eşliğinde alındı.

2024/08/28/narin-guran-arama-1.jpeg

Evler dinlendi

Amida Haber’in edindiği bilgiye göre, ilk günden şüphelilerin evlerinde dinleme yapıldı. Şüpheli ya da tanık sıfatıyla ifadesine başvurulanlara “yüz değiştirme”, “iş ve ev teklifi” yapıldı, ancak tümü olayla ilgili bilgi sahibi olmadıklarını söyledi.

Aile meclisi konuşmama kararı aldı

Güvenlik güçleri, olaydan sonra aile meclisinin toplandığı, cinayet ile ilgili konuşulmaması kararı alındığı ihtimali üzerinde duruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.