Muhammed Asena’dan Yenişehir Teşkilatına Moral Yemeği

Muhammed Asena’dan Yenişehir Teşkilatına Moral Yemeği
AK Parti Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Adayı Muhammed Asena, AK Parti Yenişehir İlçe teşkilatıyla istişare ve moral yemeğinde bir araya geldi.

Muhammed Asena’dan Yenişehir Teşkilatına Moral Yemeği. Asena, AK Parti Yenişehir İlçe teşkilatıyla istişare ve moral yemeğinde bir araya geldi.

Diyarbakır Öğretmen Evi konferans salonunda düzenlenen toplantıya AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ender Karahan, Yenişehir Belediyesi Encümen adayları, Yenişehir Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile Mahalle temsilcileri ve teşkilat mensupları katılım gösterdi.

“TÜM TEŞKİLATA TEŞEKKÜR EDERİM”

Toplantıda konuşan Asena, adaylığı açıkladıktan sonra Yenişehir İlçe Başkanı, kadın kolları başkanı ve gençlik kolları başkanıyla istişare yaptıklarını hatırlatarak, Asena, “Ender başkanımız göreve geleli 5 ay oldu. Teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verirken gerçekten Ender başkan ve teşkilat olarak çok güzel işler ciddi anlamda hizmetler yapıp gece gündüz bir takım ruhu ile çalışmaları takdire şayandır. Bu özverili çalışmalarından dolayı Sayın Ender Karahan şahsında tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.

“ELİNİ SIKMADIĞIMIZ İNSAN KALMAYACAK”

Yenişehir’de kazanmak için gece gündüz çalışacaklarını ifade eden Asena, “İnşallah 31 Mart'a kadar hep beraber teşkilat olarak gece gündüz sahalarda olacağız çarşı, pazar, esnaf hane ziyaretleri yapıp elini sıkmadığımız insan kalmayacaktır. Yolumuza devam edip gönüllere dokunacağız. Biz kararlıyız, gönül belediyeciliğini ve sosyal belediyeciliği Yenişehir'de inşallah halkımızla beraber buluşturacağız. İnşallah ideolojik, sologanik söylemlerle çukur ve hendekçilerle işimiz olmaz. Yakında Yenişehir'de alakalı projelerimizi açıklayıp bu kutlu davada aziz milletimizin hizmetkârı olacağız. Halkımızdan çok şükür teveccüh görüyoruz. Layık olmaya çalışacağım” dedi.

“700 HANE ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK”

Toplantıya söz alan AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ender Karahan da, 5 ay önce göreve geldiği hatırlatmasında bulunarak, “Ana kademe kadın kolları gençlik kolları ve Parti'nin mihenk taşı sayılan mahalle başkanlarımızla şimdiye kadar 700 hane ziyaretleri gerçekleştirdik. Bunlardan 400 ye yakın vatandaşlarımızın sorunlarını çözüm bulduk.

“GÖREVE GELDİKTEN SONRA, HER GÜN YARIN SEÇİM VARMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ”

Ben göreve geldikten sonra her gün yarın seçim varmış gibi ben ve arkadaşlarım gece gündüz sahalardayız. Seçim güvenliği ile alakalı sandık kurulu üyelerimizi müşahitlerimizi çok şükür şimdiye kadar hızlı bir şekilde listelerimizi hazırladık.

“DERDİMİZ DİYARBAKIR, YENİŞEHİR’DİR”

Feraset sahibi halkımızın teveccühlerine layık olup Muhammed başkanımızla gece gündüz teşkilatım ile beraber sahada olup çukur, çamur, çöp ötekileştirme ile değil de biz halkımıza gönül belediyeciliğini 31 Mart akşamı inşallah Yenişehir'e kazandıracağız. Çünkü bizim derdimiz Diyarbakır’dır Yenişehir'dir biz aşkla muhabbetle halkımıza sevdalıyız ve bunu kazanacak dava arkadaşlarım ile bu kutlu davada durmak yok yola devam diyoruz” dedi.

“DİYARBAKIR'A VE YENİŞEHİR'E AŞIĞIZ”

AK Parti Yenişehir İlçesi Kadın kolları Başkanı Gülşen Bünül de, Yenişehir Kadın Kolları olarak Yenişehir'i gerçek belediyecilik ile buluşturmak adına gece gündüz demeden çalışacaklarını belirterek, “Sayın Doçent Doktor Muhammed Asena’nın etrafında biz bir bütün teşkilat olarak Yenişehir'i 31 Mart akşamı ak belediyecilik ile taçlandıracağız. Çünkü yarın seçim olacakmış gibi hep hazırız azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz halkımızın hizmetkârı olarak Diyarbakır'a ve Yenişehir'e aşığız. Ve inşallah 31 Mart akşamı zafer Diyarbakır'ın ve Yenişehir'in olacaktır” dedi.

Konuşmalardan sonra, sorulan sorulara Ak Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Muhammed Asena ve Yenişehir İlçe Başkanı Ender Karahan cevap verdi. Soru cevap şeklinde süren toplantı ve istişareler sonrası yenilen yemek ile toplantı sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.