Narin cinayetinde 18 şüphelinin dosyası ayrıldı

Narin cinayetinde 18 şüphelinin dosyası ayrıldı
 Muhabir
Diyarbakır’da Narin Güran cinayeti ile ilgili yargılanan 22 şüplenin 18’inin dosyası ayrıldı.

AMİDA HABER - Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi Tavşantepe Köyü’nde 21 Ağustos’ta ortadan kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni 19 gün sonra dere kenarına gömülmüş halde bulundu. Olayla ilgili ilk olarak amca Salim Güran gözaltına alındı, soruşturmayı genişleten Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile daha sonra annesi Yüksel Güran, abisi Enes Güran ile yengelerinin de aralarında olduğu 21 kişi daha gözaltına alındı. Yapılan yargılamada, 22 şüpheli “iştirak halinde insan öldürmekten” tutuklandı.

4 kişi hakkında müebbet hapis

2024/10/03/mahkeme2.jpg

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı iddianamede Anne Yüksel Güran, Amca Salim Güran, Abi Enes Güran ile Narin’in bedenini dere kenarına gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar hakkında “iştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürmek” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

18 şüphelinin dosyası hazırlandı

2024/09/13/tavsantepe-jandarma-3.jpeg

Savcılık, Narin Güran cinayetinden tutuklu bulunan 18 şüphelinin dosyasını ise ayırdı. 18 şüpheli hakkında soruşturmanın devam ettiği, iddianamenin önümüzdeki günlerde hazırlanarak mahkemeye sunulacağı öğrenildi.

Dosyası ayrılan şüpheliler

2024/10/18/nevzat.jpg

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, amca Fuat Güran, kuzenleri Muhammet Kaya ile Birsen Güran, yengeleri Maşallah Güran ile Hediye Güran’ın da bulunduğu 18 kişinin dosyasını ayırdı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.