Narin cinayetinde ‘düğüm’ çözülemiyor: Anne ring aracında ne dedi?

Narin cinayetinde ‘düğüm’ çözülemiyor: Anne ring aracında ne dedi?
 Muhabir
Diyarbakır’da cinayete kurban giden Narin Güran’ın anne diş ölçüsünün alınması için hastaneye götürüldü. Annenin, ring aracında ağlayarak amca Salim Güran’a beddua ettiği öğrenildi.

AMİDA HABER - Diyarbakır’ın Tavşantepe Köyü’nde 8 Eylül’de cansız bedeni Eğertutmaz deresine gömülü bulunan Narin Güran soruşturmasında henüz fail tespit edilemedi. Narin’in Diyarbakır D Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan annesi Yüksel Güran, önceki gün diş ölçüsünün alınması için Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı Diş Hastane’ne getirildi. Yüksel Güran’dan alınan diş izleri, oğlu Enes Güran’ın kolundaki diş işleri ile karşılaştırılacak.

Ağladı, ‘katiller bulunsun’ dedi

Amida Haber’in ulaştığı bilgiye göre, ring aracı ile hastaneye getirilen Anne Yüksel Güran, ısrarla kızının ölümüyle ilgili bilgisinin olmadığını söyledi. Anne Güran’ın ağlayarak, “Benim bilgim yok. Olsa niye söylemem. Oğlum Enes’in bir suçu yok. Kafam yerinde değil. Bende kızımın katillerinin ortaya çıkmasını istiyorum” dediği öğrenildi. Yüksel Güran, Salim Güran’ın cinayeti işleyip işlemediği ile ilgili ise, “O yapmışsa Allah onun belasını versin. Bir aydır perişan olduk” ifadelerini kullandı.

2024/08/27/narinin-annesi.jpg

Tek kişilik koğuştu tutuluyorlar

Anne Yüksel Güran hastanede örnekler alındıktan sonra güvenlik önlemleri altında cezaevine götürüldü. Eksik örnek alındığı ortaya çıkınca bu kez uzmanlar cezaevine gelerek, Yüksel Güran’dan bir kez daha örnek aldı.

Ayrı ayrı koğuşlarda tutuluyorlar

2024/09/02/narin-guran-amcasi.jpg

Narin Güran’ı “kasten öldürmek” ve “iştirakten” tutuklu bulunan Amca Salim Güran, ağabeyi Enes Güran ile anne Yüksel Güran’ın tek kişilik koğuşta tutulduğu öğrenildi. Narin’in bedenini dere kenarına sakladığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar da “güvenlik” nedeniyle tek kişilik koğuşta tutuluyor.

3 kişi adliyeye sevk edildi

Narin Güran cinayeti soruşturmasında, delil karartıp, kolluğu yanlış yönlendirdikleri iddiasıyla gözaltına alınan İ.K ile Ş.K’nin yanı sıra Cuma günü gözaltına alınan Narin’in tutuklu amcasının eşi Hediye Güran da jandarmadaki sorgusunun ardından dün adliyeye sevk edildi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum