Narin cinayetinde flaş gelişme: Anne hastaneye getirildi

Narin cinayetinde flaş gelişme: Anne hastaneye getirildi
 Muhabir
Son dakika: Diyarbakır’da cinayete kurban giden Narin Güran dosyasında önemli bir gelişme yaşandı. Anne Yüksel Güran Diş Hastanesi’ne getirildi.

AMİDA HABER - Diyarbakır’da 8 Eylül tarihinde cansız bedeni bir dere kenarında bulunan Narin Güran dosyasında flaş bir gelişme yaşandı. “Kasten öldürme ve iştirakten” cezaevinde bulunan Narin Güran’ın annesi yüksel Güran öğle saatlerinde Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine getirildi. Hafta sonu olmasına rağmen hastane açıldı, uzmanlar çağrıldı.

Isırık izleri eşleştirilecek

2024/08/23/narin-gural-annesi.jpg

Amida Haber’in ulaştığı bilgilere göre anne Yüksel Güran’dan diş ölçüsü alınacak. Alınacak ölçünün Narin’in ağabeyi Enes Güran’ın kolundaki ısırık izi ile karşılaştırılacağı öğrenildi.

Geniş güvenlik önlemleri alındı

2024/08/31/narin-guran.jpg

Anne Yüksel Güran tutuklu bulunduğu Diyarbakır D Tipi Cezaevi’nden ring aracı ile hastaneye getirildi. Geniş güvenlik önlemleri alındı.

Ne olmuştu?

2024/09/09/narin-002.jpg

Narin Güran cinayetiyle ilgili ağabey Enes Güran kolundaki ısırık izleri nedeniyle gözaltına alınmıştı. İstanbul Adli Tıp Kurumu’na götürülen Enes Güran’ın kolundaki ısırık izlerinin Narin’e ait olup olmadığı tespit edilememişti. Bu nedenle Enes Güran serbest bırakılmıştı. Enes Güran, Narin’in cansız bedeni bulunduktan sonra annesi Yüksel Güran ile beraber tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.