Narin halen kayıp: Diyarbakır Valisi köyde

Narin halen kayıp: Diyarbakır Valisi köyde
 Muhabir
Diyarbakır’da üç gündür haber alınamayan Narin Güral’ın ailesini Vali Murat Zorluoğlu ziyaret etti.

AMİDA HABER- Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçesi'ne bağlı Tavşantepe Köyü'nde 21 Ağustos tarihinden itibaren kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmaları sürüyor. Gürün için Jandarma Özel Harekat Timleri, JASAT ekipleri devrede. Ancak şuana kadar küçük Narin’den bir iz bulunamadı.

Diyarbakır Haberleri - Narin'in arama çalışmaları 2'nci gününde: 'Sanki yer yarıldı içine girdi' - Son Dakika Yerel Haberler

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu Tavşantepe köyüne giderek Narin Güran’ın ailesini ziyaret etti. Baba Arif Güran ile görüşen Zorluoğlu Narin’i bulmak için tüm imkanların seferber edildiğini söyledi.

Siyasiler de köyde

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu da tavaş tepe köyüne gitti. Aile ile görüşen Tanrıkılu, “Burada olmaya ve bu etkin aramanın devam etmesi konusunda da çaba içerisinde olmaya devam edeceğiz. Bir kez daha çaba içerisinde olan herkese teşekkür ediyorum. Tek temennimiz; bir an evvel sağ olarak küçük çocuğumuzun bulunması” dedi.

whatsapp-image-2024-08-23-at-16-23-38.jpeg

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Raşit Ocak ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Güran ailesini ziyaret etti.

whatsapp-image-2024-08-23-at-16-23-38-1.jpeg

Ocak, “Diyarbakır Tavşantepe’ye bağlı Çülliye köyünde kaybolan Narin kızımızın ailesini ziyaret ettik. Bu zor günlerinde yanlarında olduğumuzu hissettirmek ve onlara destek vermek için buradayız. Devletimizin tüm birimleri seferber olmuş durumda, dualarımız Narin’in sağ salim ailesine kavuşması için. Gören, duyan veya herhangi bir bilgiye sahip olan hemşehrilerimizin vakit kaybetmeden en yakın yetkili makamlara bildirimde bulunması büyük önem taşımaktadır. Birlik ve dayanışma içinde bu zor süreci atlatacağımıza inanıyoruz. Dualarımız Narin’le, desteklerimiz ailesiyle” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.