Narinin arkadaşı pedegog eşliğinde ifade veriyor

Narinin arkadaşı pedegog eşliğinde ifade veriyor

Kaynak:Haber Merkezi

Narin cinayetinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Narin’in akrabası olan 3 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan yenge Hediye Güran adliyeye sevk edilirken, Narin olayına ilişkin bir son dakika gelişmesi de akşam yaşandı.

AMİDA HABER – Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos tarihinden beri kaybolan ve 19 gün sonra 8 Eylül'de cansız bedeni Eğertutmaz Deresinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran olayı tüm Türkiye’nin gündemini meşgül etmeye devam ediyor. Küçük çocuğu kimin yada kimlerin ne için katlettiğine ilişkin bugün yeni gelişmeler yaşandı.

Baş şüpheli tutuklu amca Salim Güran’ın ifadelerindeki çelişkiler soruşturma savcılarını yeni deliller için harekete geçirdi.

Yengenin HTS kayıtları çıktı

2024/08/28/narin-guran-arama-1.jpeg

HTS kayıtlarından tutuklu amca Fuat Güran’ın eşi Hediye Güran’ın olay saatinde Narin’in evine girip çıkmasının tespit edilmesi ve yine HTS kaydında anne Yüksel’i aramasının çıkması ile birlikte yenge gözaltına alındı.

Sahte ihbardan alındılar

2024/08/31/narin-arama-calismasi.jpg

Hediye Güran'la birlikte iki şüphelinin daha Narin'i arama çalışmaları devam ederken sahte ihbarda bulundukları için gözaltına alındıkları öğrenildi.

Narin'in arkadaşı ifade veriyor

Yenge Hediye Güran’ın adliyedeki sorgusu devam ederken, Narin’in arkadaşı bir çocuğun da pedagog eşliğinde ifadesinin alınmaya başlandığı belirtildi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.