Narin’in babası itirafçı Nevzat ile ilgili konuştu: Her akşam…

Narin’in babası itirafçı Nevzat ile ilgili konuştu: Her akşam…
 Muhabir
Diyarbakır’da cinayete kurban giden Narin Güran’ın babası Arif Güran, “O şahıs (Nevzat Bahtiyar) her akşam camide yanımda oturan bir insan” dedi.

AMİDA HABER- Narin Güran cinayetinin şüphelisi olarak gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Arif Güran, Tavşantepe Köyü’nde açıklama yaptı. Basın mensuplarına ve sosyal medya kullanıcılarına seslenen Güran, “Ailemle ilgili çok fazla yorum yapılıyor. Yalan dolan küfür ediliyor. Herkesin bir şerefi var, biz Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşıyoruz. Her şey ortaya çıkacak” dedi.

Enes’in gözaltına alınması

2024/08/28/narin-in-babasi-arif-guran.jpeg

Oğlu Enes Güran’ın tutuklanması ile ilgili soru üzerine Arif Güran şunları söyledi: “Oğlum bir defa daha alındı, bırakıldı, bu neticede devletin ve savcıların işi benim işim değil. Kim yakalanıyorsa yakalansın, savcılarımız, valiliğimiz bu soruşturmanın sonuçlanması için herkesi yakalayabilir.”

Nevzat Bahtiyar ile ilgili ne dedi?

2024/08/29/narin.jpg

Gazetecilerin Narin’in bedenini sakladığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar’ı sorması üzerine Arif Güran şöyle konuştu: “O şahıs her akşam, gelip camide yanımda oturan bir insan. İnsanların çirkin yüzü gözükmüyor, hangi devirde yaşıyoruz? Ben bir şey bilmiyorum. Devlet ne diyorsa, odur. Burası 90 hanelik bir köy. 5-6 ayrı soy isim var. Güranlar sadece burada 10 ev. Yüzyıllardır bu köydeyiz. Neyin ne olduğunu ben bilmiyorum. Savcılar ve jandarma elinden geleni yapıyor. Türk halkı benim kızımı sahip çıkıyor, Allah onlardan razı olsun. Çok yorgunum.”

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.