Oğlaklı'ya nöbetçi otobüs seferi artırıldı

Oğlaklı'ya nöbetçi otobüs seferi artırıldı

Kaynak:DBB Bülten

Oğlaklı Mahallesi TOKİ Konutları nöbetçi otobüs seferine 1 araç daha eklendi.

AMİDA HABER- Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ulaşım kolaylığına verdiği önemle bir kez daha dikkat çekti. Bağlar ilçesi Oğlaklı Mahallesinde yer alan TOKİ Deprem Konutları sakinlerinin şehir merkezine ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla başlatılan nöbetçi otobüs seferlerine bir araç daha eklendi.

Ulaşım Daire Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, TOKİ konutlarında oturan vatandaşların şehir merkezine hızlı ve rahat bir şekilde ulaşabilmeleri için ilk olarak bir otobüs seferi başlatıldığı belirtildi. Vatandaşların bu hizmetten memnun kalması ve artan talep üzerine otobüs sayısının ikiye çıkarıldığı ifade edildi.

ekran-goruntusu-2024-08-21-144035.png

Bundan böyle, Oğlaklı Mahallesi ile Tesisler arasında iki ayrı otobüs seferi düzenlenecek. Bu sayede vatandaşlar, daha sık seferlerle şehir merkezine ulaşabilecek ve toplu taşıma hizmetinden daha etkin bir şekilde yararlanabilecekler.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve yaşamlarını kolaylaştırmak için yaptığı çalışmalara devam edeceğini belirtti. Bu yeni düzenlemeyle birlikte Oğlaklı Mahallesi sakinlerinin ulaşım sorunlarının büyük ölçüde giderilmesi hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum