Sosyal medyada ‘Abe sıcaktır’ çılgınlığı: Diyarbakırlı o çocuk konuştu

Sosyal medyada ‘Abe sıcaktır’ çılgınlığı: Diyarbakırlı o çocuk konuştu

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Diyarbakır'da, Anzele havuzunda şubat ayındaki soğuğa rağmen yüzen Halil Alasan (12), titreyerek verdiği röportajda “Abe sıcaktır” sözleriyle, sosyal medyada milyonlarca kullanıcı ve içerik üreticisinin gözdesi oldu. Diyarbakır'ın fenomen çocuğu konuştu.

AMİDA HABER - Anzele Parkı Havuzu'nda şubat ayında havuzun soğuk sularında yüzen Halil Alasan adındaki çocuğun videosu sosyal medyada gündem olmuştu. Alasan, soğuktan titreyip “Abe sıcaktır” diyerek röportaj vermişti.

Alasan’ın konuşması kısa sürede milyonların yaz içeriği olurken, Diyarbakır şivesiyle kentin tanıtımına da katkıda bulundu.

diyarbakir-anzele-abe-sicaktir.jpg

Tekrar konuşan Alasan, fenomen olduğu için çok mutlu olduğunu, ancak kimi zaman fotoğraf çekinmekten sıkıldığını söyledi.

abesicaktir2.jpg

‘Ünlüler sesimi kullanıp video çekiyor’

Alasan, “Beni gören herkes fotoğraf ve video çekiyor. Ben de kırmayıp taleplerini karşılıyorum. Artık herkes beni tanıyor. Birçok ünlü benim sesimi kullanarak videolar çekiyor. Bir zamandan sonra artık sıkılıyorum. Bazen de fotoğraf çektirmek isteyenlere sıkıldığımı söylüyorum. Kışın soğuk olmasına rağmen suya girmiştim. Ondan titriyordum” dedi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum