SP İl Diyarbakır Başkanı: İsraf ve yolsuzluk bitecek

SP İl Diyarbakır Başkanı: İsraf ve yolsuzluk bitecek
Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Abdurrahman Ergin, 2023'te iktidar değişikliği ile israf ve yolsuzluğun biteceğini ifade etti.

AMİDA HABER - Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Abdurrahman Ergin, 2022 yılını değerlendirdi. 2022 yılında ekonominin çökertildiğini belirten Ergin, “Hangi konuyu ele alırsak alalım, her geçen gün maalesef bir bataklığın içine sürükleniyoruz” dedi. Türkiye’de fikir ve düşünce hürriyetinin tehdit altında olduğuna işaret eden Ergin, “Bu iktidarın 2023 seçimlerinde bir daha kazanma şansı yok! İstanbul seçimleri bunun en güzel örneği. Şimdi İstanbul’da kaybettikleri seçimi öç alma mantığıyla değiştirmeye çalışıyorlar. 2002 yılında seçime giden ve siyasi hakkı bile olmayan bir kişinin, bugün geldiği noktadaki tavrı, çelişkiyi görmemek mümkün değil; hakikaten inanılmaz” diye konuştu.

‘İsraf ve yolsuzluk bitecek’

Önümüzdeki yıl iktidar değişikliği olacağına kesin gözüyle baktıklarını belirten Ergin şunları söyledi: “Ekonomide israf ve yolsuzluk bütünüyle ortadan kalkacak. Ekonomi, üretim bazlı bir modele dönüşecek. Devlet de tüm kaynaklarını bu yolda yatırım yapmak isteyen girişimcilere tahsis edecek. Ve böylece artacak Milli Gelirden de halkımızın kendisi istifade edecek. Hiç kimsenin tereddüdü olmasın.” (Amida Haber)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.