Tütünlerin içinde cephanelik çıktı: Silah tüccarı Diyarbakır’da yakalandı

Tütünlerin içinde cephanelik çıktı: Silah tüccarı Diyarbakır’da yakalandı

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Diyarbakır’da silah tüccarına ulaştırılmak üzere tütünlerin içerisine saklanan çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirilirdi. Operasyonda 1 kişi tutuklandı.

AMİDA HABER - Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri Kars'ta yasa dışı silah ticaretinin engellenmesine yönelik bir yolcu otobüsüne operasyon düzenledi.

Yapılan açıklamada, KOM ekiplerince durdurulan otobüsteki aramada bagajda kıyılmış tütünler içerisine gizlenmiş vaziyette; 6 ruhsatsız tabanca, 6 şarjör ve 75 fişek ele geçirildi.

Olay ilişkin yapılan detaylı çalışmada, silah ticareti yaptığı ve Diyarbakır'da adresi tespit edilen silah tüccarı H.B. (29) KOM ekiplerince düzenlenen operasyonda kıskıvrak yakalandı.

tutun-kars-silah1.jpg

Diyarbakır'da düzenlenen operasyonla yakalanarak Kars'a getirilen H.B. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

H.B. çıkarıldığı mahkemece 6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanuna Muhalefet suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.