VİDEO- Diyarbakır: Narin Güran’ın gözaltındaki amcası adliyeye getirildi

VİDEO- Diyarbakır: Narin Güran’ın gözaltındaki amcası adliyeye getirildi
 Muhabir
Son dakika: Diyarbakır’da 13 gündür kaybolan Narin Güran’ın gözaltına alınan amcası adliyeye getirildi.

AMİDA HABER- Diyarbakır’da 21 Ağustos’tan beri haber alınamayan Narin Güran’ın gözaltına alınan amcası S.G, sorgusunun ardından adliyeye getirildi. S.G, zırhlı araca bindirilerek, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi.

Geçtiğimiz hafta gözaltına alınan Narin Güran’ın amcası S.G’nin aracının ön koltuğunda Narin’e ait DNA örnekleri bulunmuştu. S.G’nin Narin kaybolduktan 15 dakika sonra köyden araçla ayrıldığı, 1 saat boyunca telefonunun kapalı olduğu tespit edilmişti. Ayrıca, şüpheli S.G’nin telefonundaki arama kaydı ve yazışmaların tümünü sildiği de iddia edilmişti.

Ağabeyi de gözaltına alınmıştı

Narin Güran’ın kaybolmasıyla ilgili soruşturma kapsamında daha önce ağabeyi E.G de kolundaki ısırık izleri nedeniyle gözaltına alınmıştı. E.G’den alınan örnekler Adli Tıp Kurumu’na götürülmüş, ancak Narin’e ait olup olmadığı tespit edilememişti.

Narin'in amcası Adliyeye zırhlı araçla getirildi

muhtar.jpg

Aramalar sürüyor

Narin Güran 21 Ağustos’ta Kuran kursuna gitmek için ayrıldığı evine bir daha dönememişti. Narin’i arama çalışmaları 13’üncü gününde jandarma ve AFAD ekipleri tarafından sürdürülüyor. Çok sayıda komando, Tavşantepe Mahallesi’ne komşu kırsal Sarıdallı Mahallesi mevkiinde arazide arama çalışması gerçekleştirdi.

Komandolar araziyi tarıyor

2024/08/28/narin.jpg

Komandolar arazide ve mısır tarlalarında yaptıkları çalışmalarda buldukları elbise ve bez parçalarını delil olarak alıp, incelenmek üzere Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderdi. Öte yandan Tavşantepe mahallesinde oturan birçok aile evlerine güvenlik kamerası takmaya başladı.

Amca Adliye’de

Geçtiğimiz gün gözaltına alınan Narin’in amcası ve aynı zamanda köy muhtarı olan S.G zırhlı araç eşliğinde Diyarbakır adliyesine getirildi. S.G’nin ifade alma işlemleri başladı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum