VİDEO - Diyarbakır Yağmura Teslim Oldu!

VİDEO - Diyarbakır Yağmura Teslim Oldu!
 Muhabir
Diyarbakır’da öğleden sonra etkisini artıran yağmur, su taşkınlarına yol açtı. Merkez ilçelerde birçok mahallede bakkalların dış stantları zarar gördü, gök gürültüsü ise paniğe neden oldu.

AMİDA HABER – Dün başlayan yağış, bugün de etkisini sürdürüyor. Öğleden sonra özellikle Kayapınar başta olmak üzere tüm merkez ilçelerde yağmur şiddetini artırdı. Diyarbakır-Şanlıurfa yolu ve Cadde 75 üzerinde biriken yağmur suları, araç sürücülerine zor anlar yaşatırken, yayaların geçişini de zorlaştırdı.

Diyarbakır’da öğleden sonra etkisini arttıran yağmur, şehir genelinde hayatı olumsuz etkiledi. Merkez ilçelerde su taşkınları yaşanırken, birçok mahallede bakkalların dış stantları dağıldı. Gök gürültüsü de yer yer korkuya sebep oldu.

Güneş Geri Dönüyor!

Meteoroloji Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, yarın Diyarbakır’da güneşli hava hakim olacak. Adeta yaz yeniden kendini gösterecek. 23 Eylül’den itibaren bir hafta boyunca sıcaklıklar 27 derecenin altına düşmeyecek. En düşük sıcaklığın 27, en yüksek sıcaklığın ise 30 derece civarında olması bekleniyor.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.