VİDEO- Diyarbakır’a yenilikçi bir mekân: Lokasyon Garden

VİDEO- Diyarbakır’a yenilikçi bir mekân: Lokasyon Garden

Kaynak:Zelal Sinayiç

Diyarbakır'da iki yıl önce kurulan Lokasyon Garden, şehirdeki gastronomi ve eğlence hayatına yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor. ACB Grup tarafından hayata geçirilen bu işletme, kapalı ve açık alanlarda çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

AMİDA HABER- Lokasyon Garden, dünyaca ünlü mutfakların lezzetlerini, yerel kültürle harmanlayarak müşterilerine sunuyor. İtalyan pizzası ve makarnasından deniz ürünlerine, bölgenin en büyük Ocakbaşı konseptiyle sunduğu lezzetli etlere kadar geniş bir yelpazede hizmet veriyor.

Yaz kış demeden aktif olarak faaliyet gösteren Lokasyon Garden, geniş alanıyla birçok toplantı, organizasyon ve lansmana ev sahipliği yapıyor.

lokasyon4.jpg

Çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapıyor

Dünyaca ünlü mutfakları, Diyarbakır’ın yemek kültürüyle harmanladıklarını ifade eden işletme sahibi Meltem Batmanlı Subaşı: “Lokasyon Garden bölgesel anlamda çok güzel bir gelişme kat etti. Dünyanın seçili mutfaklarındaki içecekleri ve yemekleri kültürümüzle birleştirdik. Bu yönüyle iyi bir çıkış yaptık. Lokasyon Garden, İtalyan pizzası, makarnası, Deniz balıkları ve bölgesel anlamda en büyük Ocakbaşı kurulumu ile birbirinden lezzetli etleri misafirlerine sunmakta” diye konuştu.

‘Çok değişken bir menü’

lokasyon1.jpg

Meltem Batmanlı Subaşı, menülerinin sürekli yenilendiğini ve müşteri taleplerine göre adapte olduklarını söyledi. Subaşı: “Lokasyon Garden'ın menüsü çok değişken bir menü. Sürekli adapte olmaya çalışan ve yenilikçi bir menü. Şu anki çağda, sırf popüler olduğu için yenilen yemekler dışında eskiden beri sevilen ve tarihin kokusuyla birlikte buluşmuş özel yemekler de mevcut. Bunlarla birlikte müşterilerimizin de fikirlerini ve görüşlerini ele alıyoruz ama kendi bildiğimiz yolu çizip insanların bizimle birlikte yürümelerini daha gerçekçi buluyoruz” dedi.

Diyarbakır’ın en geniş alanlı restoranı

lokasyon2.jpg

Diyarbakır’da 3 bin metrelik açık alanda faaliyet yürüttüklerini kaydeden Subaşı, şöyle konuştu: “Açık alanının mükemmeliyeti insanları mest ediyor. Özellikle Diyarbakır gibi sıcak bir alanda açık havada yemeklerini yiyebileceklerini, alkollerini içebileceklerini ve kimsenin kimseye karışmadığı, nezih bir mekân. Misafirlerimiz aileleriyle de oturup yemek yiyebilecekleri bir alan olduğu için çok mutlular. Yemeklerimiz taze hazırlandığından dolayı misafirlerimiz keyif alarak zaman geçiriyor.”

Birçok medeniyete ev sahipliği yapıyor

lokasyon3.jpg

Misafirlerine sadece yerel anlamda değil, küresel anlamda baktıklarını ifade eden Subaşı: “Diyarbakır artık turizm merkezi haline geldi. Bu sebeple sadece yerel misafirlerimiz değil, şehir dışından gelen birçok misafirimiz mevcut. Şehir dışından gelen misafirlerimiz böyle bir mekân arıyorlar. Birçok medeniyete ev sahipliği yapan bir ortam yaratmaya çalışıyoruz. Ayrıca kapalı alanımızda Ocakbaşı kültürümüz var. Bunun dışında insanlar onun etrafında oturup içkilerini içebilirler ya da içki kullanmıyorlarsa farklı bir alanda tekrardan muhabbetlerine, sohbetlerine devam edip yemeklerini yiyebiliyorlar” diye konuştu.

Haber: Zelal Sinayiç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum