ZIWAN-KOM’dan Zazaki kitap kampanyası

ZIWAN-KOM’dan Zazaki kitap kampanyası
 Muhabir
ZIWAN-KOM (DİL-DER) Yönetim Kurulu Üyesi Sıdkı Zilan Kürtçenin Zazaki lehçesinde seçmeli ders gören öğrenciler için Zazaki kitap bağışı çağrısında bulundu.

AMİDA HABER – Kürtçenin Zazaki lehçesinde faaliyet yürüten ZIWAN-KOM, Diyarbakır genelinde Milli Eğitim okullarında Zazaki seçmeli dersi tercih eden öğrenciler için Zazaki kitap kampanyası başlattı. ZIWAN KOM Yönetim Kurulu Üyesi Sıdkı Zilan, “Elinde, evinde, işyerinde, okunmuş, eski, yeni Zazaki kitap, dergi, gazete olan arkadaşlar; bize bunları ulaştırırsa sahada bu metaryelleri öğrenci ve öğretmenlere ulaştıracağız” dedi.

ss.jpg

ZIWAN-KOM Yönetim Kurulu Üyesi Zilan, bağış yapılan kitapların ZIWAN-KOM adresine teslim edilmesini isteyerek, şunları söyledi: “Zazakî derslerini tercih eden öğrencilere Zazaki okuma kitapları ve ders meteryallerini ulaştırmak istiyoruz. Katkı Sunmak İsteyen arkadaşlar, aşağıdaki ZİWAN-KOM 'a bağış yapabilirler.”

Ayrıca bu öğrenciler için isteyen kişiler kırtasiye yardımında da bulunabilir. Yardım ve bağışta bulunmak isteyenler şu adrese gönderebilir:

Adres: 1

ZGL Karşısı Gökalp Apt Kat 4 No 13 Yenişehir Dîyarbekir

Adres:2

Siverek Yolu Üzeri (Eski Mega Center)

İş Bankası yanı Aydın Kırtasiye

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.