Diyarbakırlı Esilla hastane odasında karne aldı

Diyarbakırlı Esilla hastane odasında karne aldı
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yaşayan 11 yaşındaki Esilla Nedur Erekli, henüz teşhis konulamayan bir rahatsızlık nedeniyle hastanede yatarken, karne günü öğretmenleri tarafından unutulmadı.

AMİDA HABER - Mezopotamya Ortaokulu’nun 5. sınıf öğrencisi Esilla, hastanede tedavi gördüğü sırada öğretmenlerinin yaptığı sürprizle büyük sevinç yaşadı.

Bir hafta önce baş ağrısı şikayetiyle Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Esilla, tedavi sürecinde karne heyecanını yaşayamayacağını düşünüyordu. Ancak öğretmenleri ve okul müdürü, Esilla’nın bu özel gününü kaçırmaması için harekete geçti.

karne-diyarbakir1.jpg

‘Öğretmenlerimi gördüğümde neredeyse ağlayacaktım’

Serumu bitip üstünü giyerek okula gitmeye hazırlanan Esilla, öğretmenlerini hastanedeki odasında görünce büyük bir sürprizle karşılaştı. Teşekkür belgeli karnesini hastane odasında öğretmenlerinin elinden alan Esilla ve ailesi, duygu dolu anlar yaşadı. Gözyaşlarına hakim olamayan Esilla, öğretmenlerine teşekkür ederek, bir an önce sağlığına kavuşup okula dönmeyi umut ettiğini söyledi.

Esilla, "Mezopotamya Ortaokulu 5/C sınıfında eğitim görüyordum ve şu an 6. sınıfa geçtim. Öğretmenlerim karnemi hastanede verdiği için çok duygulandım, neredeyse ağlayacaktım. Derslerim iyi, özellikle matematiğim çok iyi oldu. Öğretmenlerime ve aileme çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

karne-diyarbakir.jpg

‘Esilla’yı sağlık bir şekilde aramızda görmeyi bekliyoruz’

Mezopotamya Ortaokulu Müdürü Muharrem Korkmaz, Esilla’nın hazırlanıp okula karnesini almaya gidecekken kendisine sürpriz yaptıklarını belirtti. Korkmaz, “Bugün tüm öğrenciler için mutlu bir gün. Esilla kızımızın hastanede olduğunu öğrenince, onun bu sevincini hastaneye taşıdık. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün de desteğiyle karnesini kendisine takdim ettik. Esilla’nın mutluluğu bizi de çok sevindirdi. Onu sağlıklı ve mutlu bir şekilde aramızda görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.