Diyarbakır’da tıp öğrencileri davul zurnayla mezun oldu

Diyarbakır’da tıp öğrencileri davul zurnayla mezun oldu
Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi 52’inci dönem mezuniyet töreninde öğrenciler önce davul zurna eşliğinde oynadı ardından pop müzik eşliğinde oynadı.

AMİDA HABER- Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesinin 2024-2025 Akademik yılında vereceği mezunları için tören düzenlendi. 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen törene Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cahfer Güloğlu, Doç. Dr. Veysi Bahadır, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

fa7318ba-eedf-4b6c-b7ff-50b176674492.jpg

Rektör başarılar diledi

Mezun olan öğrencileri tebrik eden Rektör Mehmet Karakoç, hekimliğin kutsal bir görev olduğunu hatırlatarak, genç doktorlara yeni yaşamlarında başarılar diledi. Her türlü ortamda öğrencilerin çabaladıklarını vurgulayan Dekan Prof. Dr. Cahfer Güloğlu ise, mezunlara iyi dileklerini sundu. Güloğlu, mezunların ailelerine genç hekimlerin yetişmesinde 6 yıl boyunca verdikleri emekler için tüm öğretim üyeleri adına teşekkürlerini sunarak konuşmasını tamamladı.

tip.jpg

Kep attılar

Mezun olan öğrencilere diplomalarının verildiği tören Hipokrat yemininin okunmasının ardından mezuniyet keplerinin atılması ile sona erdi. Öğrencilerin mezuniyet heyecanı yaşadığı törende, mezun olan öğrenciler belgelerini öğretim elemanlarından teslim aldı. Tören, öğrencilerin kep atması ile sona erdi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum