Diyarbakırlı kardeşlerin LGS başarısı

Diyarbakırlı kardeşlerin LGS başarısı
Diyarbakır’da Mahmut Arjin Biçimli LGS'ye hazırlanırken 1 yıl boyunca düzenli bir şekilde okuduğu ve çözdüğü testler boyunu geçti.

AMİDA HABER- Mahmut Arjin Biçimli, 2024 LGS sınavında 90 sorudan sadece 2 yanlış yaparak iyi bir liseyi garantiledi. 21 Nisandaki bursluluk sınavında da tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alan Biçimli'nin ablası da 2022 yılındaki LGS sınavında Diyarbakır'ın en iyi Fen Lisesi olan Cumhuriyet Fen Lisesine yerleşmişti.

2 yanlış yaptı

sinav.jpg

Sınav stresini üzerinden atan Biçimli, anne veya babasının söylemesine gerek kalmadan ders çalıştığını ifade ederek, “Bir yıllık süreçte telefon, tablet ve sosyal medyadan uzak kaldığını söyledi. Biçimli, düzenli ders çalışmasının emeğini de alarak, 2024 LGS sınavında 90 sorudan sadece 2 yanlış yaparak iyi bir liseyi garantiledi. 21 Nisanda bursluluk sınavında da tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alan Biçimli, bu günlerde gidebileceği okullar hakkında araştırma yapıyor. 28 Haziran olan sonuç açıklanma ve tercih tarihini bekleyen Biçimli, çok iyi bir göz doktoru olmayı hayal ettiğini kaydetti.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.