DTSO üyelerine yeni fırsatlar anlatıldı

DTSO üyelerine yeni fırsatlar anlatıldı

Almanya Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti Dış Ticaret ve Yatırım Destek Ajansı, Diyarbakır’daki iş insanları ile bir araya geldi.

AMİDA HABER - Diyarbakır Ticaret Sanayi Odası (DTSO) Toplantı Salonunda gerçekleştirilen tanıtım toplantısı Başkan Mehmet Kaya’nın konuşmasıyla başladı. Global ticaretin her geçen gün önem kazandığı bir süreçte bu organizasyonun önemine işaret eden Kaya, “İlimiz sanayi alt yapısını önemli bir şekilde geliştirip, önemli bir sanayi kenti olma anlamında son derece hızlı yol alıyoruz. Bunun en önemli etkeni kentimizin geçmişten gelen önemli ticaret merkezlerinden biri olmasıdır. Dünyanın birçok yerinde üretilen ürünlerin bölge illeri ve bölge ülkelerine dağıtımında ilimiz önemli bir merkezdir” dedi.

Global Business Türkiye Yatırım Danışmanlığı Türkiye Temsilcilik Müdürü Dr. Adem Akkaya eyalet ile ilgili sunum gerçekleştirdi. Akkaya, yatırım ve işbirlikleri için bölgenin avantajları, demografik yapısı, konumu gibi birçok bilgiyi katılımcılarla paylaştı.

Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti Tanıtım Toplantısına DTSO Meclis Başkanı Nevin İl, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, DTSO Meclis Üyeleri, Meslek Komite Üyeleri, Diyarbakır İş Konseyi Başkanı Mustafa Vural, HAKSİAD Diyarbakır Başkanı Selahattin Güneş ile girişimci, sanayici ve yatırımcılar katıldı. (Amida Haber)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.