Garenta’nın Diyarbakır ofislerinde VIP araç hizmeti

Garenta’nın Diyarbakır ofislerinde VIP araç hizmeti

Türkiye’nin yenilikçi araç kiralama markası Garenta, Diyarbakır Şehir ve Diyarbakır Havalimanı ofislerinde VIP araç hizmeti veriyor.

AMİDA HABER- Araç kiralama sektörünün yenilikçi markası Garenta, Diyarbakır Şehir ve Diyarbakır Havalimanı ofislerinde VIP araç hizmeti veriyor. Bu kapsamda VIP araç kiralamak isteyen müşteriler Opel Zafira 8+1 ve Mercedes Vito araçlarını Diyarbakır ofislerinden kiralayabiliyorlar. 37 ilde, 21’i havalimanı noktası olmak üzere 80 ofisiyle ve çeşitlilikten taviz vermeyen 24 marka ve 110’dan fazla modelden oluşan 7000 aracın üzerindeki geniş araç parkıyla hizmet veren Garenta özellikle ticari şirketlerin ve resmî kurumların tercih ettiği VIP araçlara kolayca erişme imkânı sunuyor.

Garenta’nın Diyarbakır ofislerinden VIP araç kiralamak isteyenler Şehir ve Havalimanı ofislerini ziyaret ederek veya telefonla arayarak rezervasyonlarını oluşturup işlemlerini hızlıca yapabiliyor.

Garenta Diyarbakır Şehir Ofis: Bağcılar Mah. Mehmet Uzun Cad. No:11/3 Bağcılar/Diyarbakır

Telefon: 0531 698 30 10

Garenta Diyarbakır Havalimanı Ofis: Bağcılar Mah. Kamışlı Bulvarı Gelen Yolcu Salonu Z80-B Diyarbakır Havalimanı Bağlar/Diyarbakır

Telefon: 0412 502 29 39 – 0537 594 65 52

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.