Türk Hava Yolları duyurdu: 1900 personel alınacak

Türk Hava Yolları duyurdu: 1900 personel alınacak
Türk Hava Yolları (THY), yeni personel alımı ve hizmet genişletmeleriyle ilgili önemli duyurular yaptı. THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, şirketin 1000 kabin memuru ve 900 pilot alacağını açıkladı.

AMİDA HABER - Canlı yayına katılan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, yeni personel alımı hakkında konuştu. Bolat ayrıca önümüzdeki iki yıl içinde THY uçaklarında internet hizmetinin ücretsiz olacağını duyurdu.

ahmet-bolat.jpg

Prof. Polat CNN Türk'te yayınlanan Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında yaptığı konuşmada, şirketin gelişimine ve gelecek hedeflerine değindi.

2003 yılında sadece 65 uçağı bulunan THY'nin bugün Avrupa'nın önde gelen havayolu şirketlerinden biri olduğunu belirten Bolat, şirketin hızla büyüdüğünü ve artık Ryanair gibi büyük oyuncularla rekabet ettiğini söyledi.

turk-hava-yollari.jpg

‘İstanbul Havalimanı’nda 3 pist aynı anda çalışacak’

THY'nin geçen yıl 83,5 milyon yolcu taşıdığını belirten Bolat, "Yüzde 60 transit yolcumuz var. Ülkemize turist getirmeye odaklandık. İstanbul Havalimanı'nda 3 pist aynı anda çalışacak ve dünya üzerinde bu kapasiteye sahip ikinci havalimanı olacağız. İstanbul Havalimanı'na getirdiğimiz yolcuları ortalama 2,5 saatte destinasyonlarına götürüyoruz, bu da bizim network genişliğimizi gösteriyor" dedi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.