Vakıfbank’ın deprem kredisi ne kadar, kimlere verilecek?

Vakıfbank’ın deprem kredisi ne kadar, kimlere verilecek?

Vakıfbank’ın müşterileri için açtığı 6 ay ötelemeli 100 bin liralık krediye yoğun ilgi. Vakıfbank’ın Diyarbakır’daki tüm şubelerinde uzun kuyruklar oluştu. Peki deprem kredisi ne kadar, kaç TL? Deprem kredisi kimlere verilecek?

AMİDA HABER- Vakıfbank, maaş müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılaması için yeni bir ihtiyaç kredisi devreye soktu. 100 bin liralık kredinin vadesi 36 aya kadar uzatılabilecek. Kredinin ilk taksit ödemesi de 6 ay ertelemeli olarak tahsil edilecek. Kredi herhangi bir öncelik olmadan başvuru şartlarını yerine getirenlere 100 bin TL ödeme yapacak.

Vakıfbank’ın depremzedeler için açtığı 6 ay ötelemeli 100 bin liralık krediye yoğun ilgi. Vakıfbank’ın Diyarbakır’daki tüm şubelerinde uzun kuyruklar oluştu. Peki deprem kredisi ne kadar, kaç TL? Deprem kredisi kimlere verilecek?

Vakıfbank’ın deprem kredisi ne kadar, kimlere verilecek?

Vakıfbank deprem kredisi Şartları! 100.000 TL ve 0,99 deprem kredisi Şartları nelerdir?

Vakıfbank maaş müşterileri için uygun bir krediyi devreye soktu. 100.000 TL’lik krediden yararlanmak isteyen vatandaşlar banka şubeleri önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Şartları bilmeyen vatandaşlar uzun süre sıra bekleyerek mağdur oldu.

Kimler başvurabiliyor

Başvuru sadece kamu çalışanları yapabiliyor. Başvuru yeri: sadece banka şubeleri ( internet ve mobilden başvuru yapılamıyor) Belgeler: Vakıfbank'tan maaş alan müşterilere belge şartı yok. Ancak diğer kamu çalışanları maaş bordrosu götürmek zorunda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum