Adıyaman konteyner kentte gönüllü kuaför yardımı

Adıyaman konteyner kentte gönüllü kuaför yardımı
Ergani ilçesinden gönüllü kuaförler Adıyaman'da Konteyner kente yerleşen yaklaşık 200'e yakın kız ve erkek öğrenciye kuaför hizmeti verdi.

Şehmus Kızılaslan

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinden gönüllü olan Kuaförler depremden etkilenen iller arasında yer Adıyaman'da Konteyner kentte yerleşen yaklaşık 200'e yakın kız ve erkek öğrencilere kuaför hizmeti verdiler.

6 Şubat Pazarcık ve Elbistan merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremin etkili olduğu 11 kent arasında yer alan Adıyaman’da, depremin yarattığı tahribatın ardından konteyner kente  yerleşen vatandaşların  çocuklarına eğitim ve öğretim sezonu öncesi  Ergani ilçesinden gönüllü olarak gelen kuaförler ücretsiz olarak saç kesimi yaptılar.

Ergani'den gönüllü olarak gelen İlyas Çalışkan, Özlem Yılmaz ve Sibel Yurdakan üçlüsü depremden etkilenen depremzede vatandaşlara ücretsiz saç kesimi yaparak bir nebzede olsa destek oldukları için mutlu olduklarını dile getirdi.

İlyas Çalışkan şu ifadeleri kullandı;

“ Biz gönüllü olarak bu işi yapıyoruz. Gönlümüz isterdi ki daha fazla bir şeyler yapabilelim.  Mesleğimiz icabı  ancak elimizden bu geldi. Biz de okulların açılmasına az bir süre kalmasından ötürü bu şekilde bir destek vermek istedik. Saç kesimilerini tamamladığımız öğrencilere dondurma ve çikolata ısmarlayarak bir nebzede olsa gönüllerini almak bizleri ayrıca mutlu etti. “

[gallery ids="6066,6067,6068"]

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.