Ahlat’taki Kabine Toplantısı'nın ardından Erdoğan'dan Malazgirt ruhu vurgusu

Ahlat’taki Kabine Toplantısı'nın ardından Erdoğan'dan Malazgirt ruhu vurgusu

Kaynak:Anadolu Ajansı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk kez Bitlis'in Ahlat ilçesindeki Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplanan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.

AMİDA HABER – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ahlat'ta düzenlenen Kabine Toplantısı sonrası Millete Sesleniş konuşması gerçekleştirdi.

Malazgirt ruhunu yaşatma vurgusu

Erdoğan, “İnşallah Malazgirt ruhunu yaşatmak ve gelecek nesillere taşımak için çalışmalarımızı çok boyutlu bir şekilde devam ettireceğiz” dediği konuşmasında, son günlerde yaşanan orman yangınlarıyla mücadele konusunda CHP'li belediyelere tepki gösterdi.

'Yangının, depremin, doğal afetin partisi olmaz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yangına müdahalede geç kaldılar, hesap vermesi gerekenler yerel yönetimlerdir. Muhalefet belediyeleri iş yapmak yerine, yangın gibi bir meselede dahi siyaset yapma peşinde koşmaktadır. Bunun kabul edilebilir hiçbir yanı yoktur. Yangının, depremin, doğal afetin partisi olmaz." ifadelerini kullandı.

"Yangının, depremin, doğal afetin partisi olmaz” diyen Erdoğan, “Muhalefetin her konuyu siyasallaştıran bu çarpık bakış açısını bir an önce terk etmesini bekliyoruz" dedi.

15 Eylül'e dikkat

Erdoğan: "Sıcakların etkisini sürdüreceği 15 Eylül'e kadar dikkatli olmaya devam edelim. Yüzde 90'ı insan kaynaklı orman yangınları konusunda hassasiyet gösterelim" şeklinde konuştu.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum