AK Parti-HEDEP anlaştı iddiasına HEDEP’li vekilden yanıt

AK Parti-HEDEP anlaştı iddiasına HEDEP’li vekilden yanıt
CHP PM üyesi Ali Haydar Fırat’ın “AKP ile HEDEP arasında pazarlık yapıldığını biliyoruz” sözlerine HEDEP Şırnak Milletvekili Newroz Uysal Aslan yanıt verdi.

AMİDA HABER- Türkiye 31 Mart 2024’te yeni belediye başkanları seçmek için sandık başına gidecek. Seçimlere 4 ay kala partilerde adaylık başvuru süreci devam ediyor. HEDEP’in yerel seçimlerde Türkiye geneli aday çıkaracağı yönünde karar alması siyaset gündemini hareketlendirdi.

‘Pazarlık yapıldığını biliyoruz’

Gazeteci Nevşin Mengü’nün sunduğu programa katılan CHP PM Üyesi Ali Haydar Fırat, “AKP ile HEDEP arasında pazarlıklar yapıldığını biliyoruz. stanbul’da aday çıkartmaları için görüşmeleri var” şeklinde açıklamalarda bulundu.

CHP’li Fırat’a HEDEP’li vekilden yanıt

nevruz-uysal.jpg

Sosyal medya hesabından CHP’li Fırat’a yanıt veren HEDEP Şırnak Milletvekili Newroz Uysal Aslan, “Partimizin resmi açıklamalarında ifade edildiği gibi her yerde kendi adaylarımız ile gireceğiz. Klasik kalıplara sıkıştırma, suçlayıcı siyaset dilini bırakın. HEDEP geleneği olarak bizler halk ile demokrasi ve halkın lehine siyasi kararlarımızı verdik, vereceğiz. Eğer bu bir sınav ise bu büyük sınavı sizin partiniz dahil tüm partiler verecek” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.