Ak Parti'den Gülen açıklaması: İsmini Netenyahu gibi...

Ak Parti'den Gülen açıklaması: İsmini Netenyahu gibi...

Kaynak:Anadolu Ajansı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, dün gece öldüğü iddia edilen FETÖ lideri Fethullah Gülen ile ilgili açıklamalarda bulundu.

AMİDA HABER - AK Parti Konferans Salonu'nda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), sona erdi. MKYK'nın ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Fethullah Gülen'in ölümü ile ilgili, “Dinimize yaptığı kötülükler böyle bir şahsın ismini Netanyahu gibi biriyle yan yana yazdırması neticesinden başka bir sonuç doğurmayacaktır” ifadelerini kullandı.

Çelik yaptığı açıklamada,

“Dinimize yaptığı kötülükler böyle bir şahsın ismini Netanyahu gibi biriyle yan yana yazdırması neticesinden başka bir sonuç doğurmayacaktır. Bütün geçmişe doğru değerlendirildiğinde gerek 15 Temmuz darbe girişimi ile çıkan tablo bu terörist başının ülkemizin milli egemenliğini çalmak üzere ordumuza, milletimize büyük kötülükler yapmak üzere bir projenin taşeronluğunu net bir şekilde göstermektedir.

Bugün bütün bu suçlarıyla birlikte bütün ihanetleriyle ve cinayetleriyle birlikte bu dünyayı terk etti. Tabi burada örgütün fiziki unsurlarıyla sonuna kadar mücadele edeceğimiz konusundaki kararlılıkta hiçbir eskime söz konusu değildir.

Uzun zamandır örgüt mensuplarının yaptığı faaliyetlere dikkat ettiğimizde bunları aynı ihanet ve cinayet şebekesini işlevsel kılmak için çeşitli ülkelerde ülkemize karşı faaliyetlerde yürüttüğünü, kendilerince uygun bir fırsat bulmaya çalıştıklarını net bir şekilde görüyoruz” şeklinde konuştu.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.