AK Partili Ensarioğlu: Diyarbakır için çalışmalarımız sürecek

AK Partili Ensarioğlu: Diyarbakır için çalışmalarımız sürecek

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, yerel seçimlerde AK Parti’nin kazandığı üç İlçeyi ziyaret etti.

AMİDA HABER- Yerel seçimlerde Diyarbakır’da dibe vuran AK Parti’de seçim muhasebesi sürerken, AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Galip Ensarioğlu ile Suna Kepolu Ataman yeniden seçilen İlçe belediye başkanlarını ziyaret etti.

3 İlçeye ziyaret

egil.jpg

Ensarioğlu ve Ataman yeniden seçilen Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Eğil Belediye Başkanı Fırat Seydaoğlu ve Hazro Belediye Başkanı Fuat Mehmetoğlu’nu ziyaret etti.

'Çalışmalarımızı sorumluluk bilinciyle sürdüreceğiz'

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ensariolu, “ Milletvekilimiz Suna Kepolu Ataman ile birlikte, Çermik, Eğil ve Hazro'lu vatandaşlarımızın teveccühüyle seçilen başkanları ziyaret ettik. Başkanlarımıza, önümüzdeki dönemde sunacakları hizmetlerde başarılar dilerim. Milletimizin desteğiyle, inandığımız yolda Diyarbakır’ımızın her bir köşesinde ilk günkü aşk ve heyecanla el ele, gönül gönüle ilerleyecek; memleketimizin refahını artırmak ve hemşehrilerimizin yaşam kalitesini iyileştirmeye yönelik çalışmalarımızı artan bir sorumluluk bilinciyle sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum