AK Partili Hani Belediyesinden tuhaf parke çalışması

AK Partili Hani Belediyesinden tuhaf parke çalışması
Diyarbakır’ın AK Partili Hani İlçe Belediyesi parke üzerine parke döşemesi yaptı. İsraf çalışması vatandaşın tepkisine neden oldu.

AMİDA HABER- Diyarbakır’ın Hani İlçe Belediyesi tarafından başlatılan kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor. Salih Beg Caddesi üzerinde yapılan tuhaf kaldırım çalışması İlçe sakinlerinin tepkisine neden oldu. Kaldırım çalışmaları kapsamında mevcut parke taşlarının üzerine parke taşı döşenmesi israfı gözler önüne serdi.

Belki altta kalan geleceğimizdir

Bu tuhaf çalışma İlçede yaşayan vatandaşların tepkisine neden oldu. Hanininsesi.com adresinden duruma tepki gösteren İlçe sakinleri, “Artık kimse taş üstüne taş koymadı diyemez...Hizmette sınır tanımayan belediyemiz, yine hem Türkiye'de hem de dünyada bir ilke imza atarak parke üzerine parke döşemeye başladı. Artık ilçede geleneksel festival haline gelen kaldırım yenileme bu sefer gördüğünüz gibi farklı bir boyuta taşındı. Memlekette hala toprak sokaklar varken bu kadar parkenin bilinçsizce altta bırakılıp heba edilmesi gerçekten akla ziyan bir hareket. Altta kalana sadece parke olarak bakmadığımız zaman bir şeyler değişir. Belki de altta kalan geleceğinizdir, umutlarınızdır” ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.