AK Partili Tuğrul Türkeş, Gezi tutukluları ile görüşecek

AK Partili Tuğrul Türkeş, Gezi tutukluları ile görüşecek

Kaynak:Sosyal Medya

MHP’den AK Parti’ye geçen Ankara milletvekili Tuğrul Türkeş AKPM Türk Delegasyonu Başkanı olarak Gezi tutuklularını ziyaret edecek.

AMİDA HABER - Avrupa Konseyi’nde Türkiye’yi temsil eden AK Parti Ankara Milletvekili Y. Tuğrul Türkeş, Gezi Parkı davasından tutuklu bulunan başta iş insanı Osman Kavala’yı ve diğer tutukluları ziyaret edeceğini duyurdu.

yildirim.jpg

Türkeş’in görüşme talebi ilk olarak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından, “Hem usul, hem esas bakımından uygun olmayan başvuru olarak değerlendirildi" açıklamasıyla olumsuz sonuçlanmıştı.

Gündemde geniş yer edinen bu konu hakkında MHP lideri Devlet Bahçeli’de, “Soros’çu Kavala’ya siyasi geleceğini bağlayanlar ne milliyetçilikten ne de milli onurumuzu muhafaza temininden bahsetmeleri söz konusu değildir” yorumuyla katıldı.

Öte yandan bugün sosyal medya hesabı X’ten paylaşımda bulunan Türkeş, Adalet Bakanlığı’ndan görüşme için olumlu cevap aldığını duyurdu.

Türkeş açıklamasında, “Adalet Bakanlığı tarafından vaki müracaatımıza şifahen onay verilmiştir. Ziyaret en kısa zamanda gerçekleştirilecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.